- Autor: Zepter
- Doba přípravy (min.): 50
- STOB recept
- Porce: 4.00
Zepter doporučuje:
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 15 |
Červená řepa | 150 |
Mrkev | 300 |
Cuketa | 400 |
Hovězí svíčková průměr | 480 |
Dochucovadla:
Sůl, Pepř, Extra panenský olivový olej
Energetická hodnota celkem: 4851 kJ
Bílkoviny (g): 115,
Tuky (g): 53,
Sacharidy (g): 55,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1213 kJ
Bílkoviny (g): 28.8, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 13.8, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Oloupeme řepu, cukety a mrkev. Zeleninu budeme nožem na zeleninu (TZ-404) loupat tak, abychom získali dlouhé velké tenké plátky. Ty pak vložíme do nádoby o objemu 2,5 l (TF-025-20).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.